Praktische zaken

Werkwijze

In een  intakegesprek krijg je de ruimte om dieper in te gaan op thema’s die er spelen.

We kijken naar je doelen en verwachtingen en eventuele eerdere ervaringen die je had met hulpverlening. Als er een klik is en we tot samenwerking kunnen komen maken we een eerste afspraak voor  een sessie.

Transpersoonlijke therapie is een lichaamsgerichte en ervaringsgerichte therapie waarbij we werken met wat er nu in je leven speelt. De duur van een traject varieert van enkele maanden  tot een jaar.

Een counselingtraject duur over het algemeen enkele maanden.

 

Kennismakingsgesprek

Je kunt ook een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek van een uur. Ik vertel je wat over mezelf, mijn visie en mijn manier van werken we kijken of we een klik hebben en of mijn manier van werken je aanspreekt. Als je me vertelt waar je tegenaan loopt en wat graag verandert zou zien, kan ik je vertellen of en hoe ik hierin iets voor je kan betekenen

Tarief en vergoeding

  • Een sessie duurt gemiddeld 90 minuten.
  • Kennismakingsgesprek bedraagt € 60,00
  • Een sessie van 90 minuten bedraagt € 99,00
  • Relatie therapie duurt 90-120 minuten en bedraagt € 132,00

Ik ben aangesloten bij de koepelorganisatie RBCZ waardoor de meeste verzekeraars en counselling of therapie traject (deels) vergoeden als je aanvullend verzekerd bent.

Klik hier voor overzicht van de vergoedingen door de zorgverzekeraars.

Privacy en Algemene voorwaarden

Hier vind je de Privacyverklaring (pdf) en Algemene voorwaarden (pdf) van Flow4Life.

Hierin staat hoe ik met persoonlijke gegevens om ga zoals de nieuwe Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) deze ten doel stelt.

In de privacy verklaring staat welke persoonsgegevens ik verzamel, waar ik deze voor gebruik en met welke betrokkenen ik de gegevens deel.

Daarnaast vind je hier ook al jouw rechten met betrekking tot jouw gegevens en hoe je gebruik kunt maken van die rechten.

De privacyverklaring zal soms gewijzigd worden door bijvoorbeeld wetswijzigingen. Het is daarom raadzaam de verklaring af en toe te raadplegen.